Onze oplossingen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Uiteraard, een mooie website is pré! Maar in deze snelle hightech wereld, gaan wij verder dan alleen het maken van een technisch perfecte website. Door de combinatie van een gedegen onderzoek, strategisch denken en creatief inzicht laten we jouw bedrijf perfect uit komen.

Hier hoort niet alleen een maatwerk website bij, maar ook online marketing, hosting, optimalisatie, onderhoud én support. Alleen zó is het mogelijk om online groei te realiseren.

Maatwerk website

Ons doel is het creëren van mooie en converterende maatwerk websites. Wij zorgen ervoor dat het verhaal van jouw bedrijf op de juiste manier verteld wordt. Door middel van modulair ontwikkelen, gedegen onderzoek en het vinden van de juiste balans tussen innovatie en wat goed is voor het project, zetten we dé basis neer voor jou online groei. Benieuwd naar onze aanpak?

Online marketing

Jouw potentiële klanten bereiken is het tweede deel van het proces. Dit doen we door middel van online marketing. Hierbij proberen we de doelgroep te bereiken via de kanalen waar ze online tijd doorbrengen. Vindbaar zijn in Google is hierbij van groot belang. Dit kan op twee manieren: via de organische resultaten of door te adverteren. Wij kunnen je hierbij helpen!

Hosting

Snel en veilig: zo kun je onze hosting-oplossingen omschrijven. De beste WordPress hosting is belangrijk. Een snelle website wordt beter beoordeeld door Google. Daarnaast heeft snelheid heeft een positief effect op de conversie. Voor ieder project hebben we de juiste oplossing en kijken we altijd naar uptime, snelheid en beveiliging. Je kunt het zo goed maken als je zelf wilt!

Onderhoud

Updates van de WordPress omgeving zijn belangrijk om jou website veilig én up to date te houden. We bieden verschillende oplossingen aan waarbij we periodiek WordPress en de plug-ins zullen updaten. Hierbij zorgen we er meteen voor dat jou website met deze laatste technieken kan blijven samenwerken. Op deze manier slaagt jou website altijd voor de APK-keuring!

Optimalisatie

Het is áltijd mogelijk om je website te verbeteren. Optimalisatie is een proces dat constant door gaat. Het doel hierbij is het analyseren van de conversieflow en deze proberen te verbeteren. Binnen de oplossingen die we bieden focussen we op snelheid en gebruikerservaring. Hierbij garanderen we zelfs bepaalde snelheden van je website. Je kunt het zo goed maken als je zelf wilt!

Support

We helpen je graag bij het gebruik van je website. We zijn te bereiken voor alle vragen. Hierbij zijn we graag duidelijk over onze reactie- en hersteltijd. Op deze manier weet je waar je aan toe bent, en streven we vlekkeloze communicatie na. Wij bieden verschillende pakketten aan om aan jouw wens te voldoen. Hierin kun je zelf afwegen wat voor jou het beste werkt!

Hulp nodig of bijzondere wensen?

Laat het ons weten!