Samenwerken

Heb jij een ( tijdelijk ) tekort aan front-end, back-end en/of webdesigner personeel?

Als digital partner ondersteunen wij bedrijven die een (tijdelijk) tekort hebben aan front-end, back-end en/of webdesigner personeel. Bij ieder project dat gestart wordt is een andere visie nodig. Bij Brick Zero beschikken wij over een gespecialiseerd team van webdevelopers en webdesigners. Elk van hen heeft de specifieke kennis om er voor te zorgen dat jouw project 100% naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Veel project aanvragen?

Maar heb je geen tijd? Of heb je niet genoeg personeel om deze projecten in eigen beheer uit te voeren?

Brick Zero kan jou hierbij helpen! Je kunt ons inzetten voor het volledige proces van de bouw van een maatwerk WordPress website voor jouw klant. Heb je echter de wens om bepaalde onderdelen ( denk aan het front-end gedeelte ) van de ontwikkeling in eigen beheer uit te voeren of is er al design werk dat uitgevoerd is? Dat is geen probleem! Laat onze back-end, front-end programmeurs en UI/UX designers het werk doen. Als digitale partner zijn wij bij dat specifieke WordPress project het verlengstuk voor jouw project. Uiteraard is het werken op white-label basis mogelijk!

Samenwerkingen

Wij werken met de volgende bedrijven samen:

Voordelen op een rijtje

Tijdelijk meer mankracht

Heb je op dit moment te veel werk liggen? Of heb je ondersteuning nodig omdat een personeelslid op verlof is? Laat ons dan helpen de gaten in jouw planning te vullen. Wil je een mogelijke constructie bespreken? Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld alleen front-end werk aan ons uit te besteden, maar ook het hele traject ( design, front-end, back-end )

Aanvullende expertise

Ben je een grafisch vormgever en krijg je regelmatig de vraag of je ook websites ontwikkelt? Of ben je een developer en krijg je regelmatig het verzoek om een website te designen? Je hoeft vanaf nu geen nee meer te verkopen! Een partnership met Brick Zero resulteert erin dat je altijd kunt leveren, wat het verzoek van jouw klant ook is.

Financieel voordeel

Bedrijven die groeien hebben niet altijd de voorkeur aan een nieuwe medewerker op de loonlijst. Ons online team van designers en programmeurs kan op flexibele basis en tegen een scherp tarief het nodige werk uit handen nemen. Zo nemen wij de grote financiële risico’s van een nieuwe medewerker direct bij je weg. En kun je gerust zijn dat jou project goed wordt uitgevoerd.

Maatwerk functies

Alles is mogelijk! Dat is toch wel ons motto. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van XML-koppelingen of het realiseren van API-integraties. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat jouw website project perfect scoort. Er draaien bijvoorbeeld geen overdaad aan overbodige plug-ins op de achtergrond mee.

Meer mankracht nodig?

Heeft jouw bedrijf te veel werk aangenomen? Of kom je handen tekort omdat een personeelslid op verlof is gegaan? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er voor dat de gaten in jouw planning gevuld worden!

Waar houden we rekening mee?

Bij het ontwikkelen van een maatwerk WordPress website voor jouw klant is elk onderdeel belangrijk. De verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden bij de realisatie van een website zullen in elkaar moeten passen als een legpuzzel. Alleen zo kan een perfecte website opgeleverd worden.

Responsive

Voor het halen van online succes is een responsive ( geschikt voor desktop, tablet en mobiel ) website een absolute must. Het aantal gebruikers dat websites alleen nog via smartphones en tablets bezoekt neemt rap toe. Ook zoekmachine Google beoordeelt een goede responsive website aanzienlijk beter.

Snelle doorlooptijd

Stel; je doet bij ons een aanvraag om een maatwerk WordPress website te ontwikkelen en je hebt het design al volledig uitgewerkt. Twee weken later leveren we het projecte. Dit is een garantie die we altijd geven!

Flexibel beheerbaar

Wij werken volgens een uniek principe. Dit principe houdt in dat we niet uitgaan van voorgedefinieerde pagina templates, maar van verschillende elementen (ook wel bricks) genoemd. Deze bricks kun je op iedere pagina toevoegen. Het maakt niet uit hoe vaak je een brick gebruikt. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste ben je flexibel in waar je de desbetreffende content terug wilt laten komen. Daarnaast is er qua technisch beheerbaarheid ook een groot pluspunt: wanneer er een aanpassing binnen een bepaalde brick gedaan moet worden, zal dit meteen voor de gehele website gelden.

WordPress

De website zal gebouwd worden in Wordpress. WordPress is een content management systeem (CMS) en momenteel het meest populaire systeem. 50% van alle websites draait op WordPress. WordPress is een open source systeem. De laatste jaren is dit open-source CMS systeem extreem snel gegroeid.  Ontelbaar veel ontwikkelaars bieden hun diensten aan om WordPress door te ontwikkelen. Dit aantal blijft maar groeien, waardoor WordPress razendsnel blijft door ontwikkelen. Daarnaast is de technologie van Wordpress zo ontwikkeld dat deze perfect samengaat met de algoritmes van Google.

Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat je website goed beveiligd is. Voor het beveiligen van je website gebruiken we Wordfence. Wordfence beschermt je website tegen hacker aanvallen. Wordfence scant alle bestanden op je website en geeft aan wanneer er malafide bestanden gevonden zijn. Ook is het een bescherming tegen hackers en robots die je wachtwoord proberen te raden. WordFence leveren wij standaard mee bij je website. Daarnaast zorgen wij ervoor dat inloggen op de website alleen kan vanaf bepaalde locaties (bijvoorbeeld Nederland).

Geoptimaliseerd voor SEO

Met behulp van Yoast kun je je website optimaliseren voor Google. Zo kun je bijvoorbeeld de Title-tag van je pagina’s en berichten opgeven, net als de META-beschrijving. Het mooie aan Yoast is dat je echt kunt zien hoe goed jouw pagina scoort voor de door jou opgegeven focus zoekterm. Je ziet dan een uitgebreide pagina analyse met punten waarop je goed maar ook minder goed scoort. De Yoast SEO Plugin laat je ook zien hoe je de punten die je nog niet ‘groen’ hebt, wel groen kunt krijgen. Daarnaast kun je ook wat geavanceerdere opties beheren, zoals opgeven dat de pagina niet geïndexeerd mag worden in Google. Yoast wordt standaard gekoppeld aan je WordPress website.

Snelheid

De snelheid van de website is een belangrijke factor om goed te scoren in de zoekmachines resultaten. Een trage website irriteert en zorgt daarmee voor een aanzienlijk minder conversie percentage. Dit is dan ook de reden dat Google de snelheid van de website als rankingfactor meeneemt in zijn zoekalgoritme. Een snelle website scoort beter. De snelheid optimaliseren we zodat we altijd een laadtijd van onder de drie seconden kunnen garanderen.

Maatwerk website projecten

Waar we trots op zijn

Maatwerk website

Laat ons helpen bij het realiseren van een technisch perfecte website voor jouw klant.

Snelle doorlooptijd

Technisch perfect

Volledig maatwerk

WordPress zoals het bedoeld is

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je samenwerken?

Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Ik help je graag!
Julian Nooij
Maatwerk specialist
Beoordeling

9,3 via Google

Al meer dan 225 klanten gingen jou voor!

Stappenplan
1

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

2

Vervolgens zullen wij een afspraak inplannen.

3

Mocht de uitkomst van deze afspraak interessant zijn zullen we een samenwerking aangaan!