Modulaire maatwerk website

Onze hoofdoplossing

Ons doel is het om mooie en goed converterende maatwerk websites te creëren. Wij zorgen ervoor dat het verhaal van jouw bedrijf op de juiste manier verteld wordt. Door middel van modulair ontwikkelen, gedegen onderzoek en het vinden van de juiste balans tussen innovatie en wat goed is voor het project zetten we dé basis neer voor jouw online groei.

Modulair bouwen

Gebruik 'Lego blokjes' om jouw website te beheren.

Wij bouwen elke website modulair op. Voordat we met het project beginnen bepalen we gezamenlijk welke onderdelen nodig zijn op de website. Deze onderdelen worden de bouwstenen waarmee je website wordt opgebouwd. Deze bouwstenen noemen we 'bricks'. Een brick kun je eenvoudig toevoegen, verplaatsen en verwijderen. Op iedere pagina. Op deze manier wordt jouw website precies zoals je wenst, binnen het vastgestelde design.

Daarnaast geloven wij in Atomic Design. Dit werkt als volgt. Een design delen we op in atomen. Deze atomen vormen moleculen, die op hun beurt samen complexere organismen en uiteindelijk materie vormen. Het idee hier van: we delen designs op in kleine deeltjes en werken vanuit deze basis toe naar het grote geheel. Het design.

Maatwerk website klanten

Wij hebben de volgende bedrijven geholpen aan een modulaire maatwerk website:

Sander Huisman

Huisbrand Events & Kris Kross Amsterdam

"Wij werken al jaren met Brick Zero samen en zijn daarover zeer tevreden. Het gaat hierbij om meer dan 30 websites en we groeien jaarlijks, mede door Brick Zero."

Ursule van Lennep

Eigenaar van The Blue Robin

"Brick Zero heeft voor ons een prachtige op maat gemaakte website gebouwd, waarin ze praktische tools hebben ingebouwd."

Voordelen op een rijtje

Het grootste voordeel van het ontwikkelen van een modulaire maatwerk website is dat we op de pixel nauwkeurig opleveren waar je om gevraagd hebt. Bij een modulaire maatwerk website worden - in tegenstelling tot een kant-en-klaar product - geen overbodige codes en functionaliteiten gebruikt.

Geen beperkingen

Er zijn geen beperkingen op het gebied van graphics en functionaliteiten. Alle functionaliteiten die je je kunt voorstellen, kunnen in een modulaire maatwerk website opgenomen worden.

Flexibel

Een modulaire maatwerk website is flexibel en kan daarom eenvoudig meegroeien met jouw bedrijf. Gaandeweg kan het nodig zijn om niet alleen het ontwerp maar ook de functionaliteit van jouw website te wijzigen. Dit is eenvoudig te realiseren.

Beter vindbaar

Zoekmachine optimalisatie is eenvoudiger om toe te passen in maatwerk websites. Doordat de website van nul af hebben opgebouwd is, weten we precies waar we welke stappen moeten nemen om jou website volledig te optimaliseren voor Google.

Maatwerk functies

Het is mogelijk om maatwerk functies te ontwikkelen en te koppelen, denk aan bijvoorbeeld: XML-koppelingen en API-integraties.  Er draaien daarnaast ook geen overdaad aan overbodige plug-ins op de achtergrond mee.

Wat houdt een modulaire maatwerk website in bij ons?

Wij zijn van mening dat we - in goed overleg met jou als opdrachtgever - veel meer uit een idee kunnen halen. Er zijn een aantal stappen die wij altijd nemen om van idee tot een concept en van concept naar een maatwerk website te komen. We leggen het je uit:

Waar houden we rekening mee?

Bij het ontwikkelen van een maatwerk WordPress website is elk onderdeel belangrijk. De verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden bij de realisatie van een website zullen in elkaar moeten passen als een legpuzzel. Alleen zo kan een perfecte website opgeleverd worden.

Responsive

Voor het halen van online succes is een responsive ( geschikt voor desktop, tablet en mobiel ) website een absolute must.  Het aantal gebruikers dat websites alleen nog via smartphones en tablets bezoekt neemt rap toe. Ook zoekmachine Google beoordeelt een goede responsive website aanzienlijk beter.

Conversie geoptimaliseerd

Als je weet dat je met kleine aanpassingen de bezoekers die je al naar je website trekt kunt omzetten naar daadwerkelijke klanten, waarom zou je het dan niet doen? Een verbetering van 2 naar 3 procent kan al grote verschillen maken voor de omzet van jouw bedrijf. Vandaar dat we constant bezig zijn met het optimaliseren van deze conversie.

Flexibel beheerbaar

Wij werken volgens een uniek principe. Dit principe houdt in dat we niet uitgaan van voorgedefinieerde pagina templates, maar van verschillende elementen (ook wel bricks) genoemd. Deze bricks kun je op iedere pagina zelf bepalen waar én hoe vaak deze terugkomt. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste ben je flexibel waar je de desbetreffende content terug wilt laten komen. Daarnaast is er qua technisch beheerbaarheid ook een groot pluspunt: wanneer er een aanpassing binnen een bepaald blok gedaan moet worden, zal dit meteen voor de hele website gelden (waar die brick staat)

WordPress

Je website zal gebouwd worden in Wordpress. WordPress is een content management systeem (CMS) en momenteel het meest populaire systeem. 50% van alle websites draait op WordPress. WordPress is een open source systeem. De laatste jaren is dit open-source CMS systeem extreem snel gegroeid.  Ontelbaar veel ontwikkelaars bieden hun diensten aan om WordPress door te ontwikkelen. Dit aantal blijft maar groeien, waardoor WordPress razendsnel blijft door ontwikkelen. Daarnaast is de technologie van Wordpress zo ontwikkeld dat deze perfect samengaat met de algoritmes van Google.

Conversie gericht

Je website is een middel dat je inzet om beter vindbaar en zichtbaar te zijn voor jou klanten. Een website bestaat nooit alleen maar uit een aantal mooi vormgegeven pagina's. Wij focussen ons in eerste instantie op het doel van de website. Een website kan er grafisch aantrekkelijk uitzien, maar als de gebruiker volledig in de war raakt door onduidelijke content of slechte navigatie, dan schiet het zijn doel voorbij. Gebruikers zullen snel afhaken. Een goede website is dan ook een optelsom van heldere navigatie, goede content, aantrekkelijke vormgeving en slimme conversiepunten.

Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat je website goed beveiligd is. Voor het beveiligen van je website gebruiken we Wordfence. Wordfence beschermt je website tegen hacker aanvallen. Wordfence scant alle bestanden op je website en geeft aan wanneer er malafide bestanden gevonden zijn. Ook is het een bescherming tegen hackers en robots die je wachtwoord proberen te raden. WordFence leveren wij standaard mee bij je website. Daarnaast zorgen wij ervoor dat inloggen op de website alleen kan vanaf bepaalde locaties (bijvoorbeeld Nederland).

Geoptimaliseerd voor SEO

Met behulp van Yoast kun je je website optimaliseren voor Google. Zo kun je bijvoorbeeld de Title-tag van je pagina’s en berichten opgeven, net als de META-beschrijving. Het mooie aan Yoast is dat je echt kunt zien hoe goed jouw pagina scoort voor de door jou opgegeven focus zoekterm. Je ziet dan een uitgebreide pagina analyse met punten waarop je goed maar ook minder goed scoort. De Yoast SEO Plugin laat je ook zien hoe je de punten die je nog niet ‘groen’ hebt, wel groen kunt krijgen. Daarnaast kun je ook wat geavanceerdere opties beheren, zoals opgeven dat de pagina niet geïndexeerd mag worden in Google. Yoast wordt standaard gekoppeld aan je WordPress website.

Snelheid

De snelheid van je website is een belangrijke factor om goed te scoren in de zoekmachines resultaten. Een trage website irriteert en zorgt daarmee voor een aanzienlijk minder conversie percentage. Dit is dan ook de reden dat Google de snelheid van de website als rankingfactor meeneemt in zijn zoekalgoritme. Een snelle website scoort beter. De snelheid optimaliseren we zodat we altijd een laadtijd van onder de drie seconden kunnen garanderen

Maatwerk website projecten

Waar we trots op zijn

Maatwerk website

Haal meer uit jouw bedrijf met een maatwerk website

Conversieverhogende website

Technisch perfect

Volledig maatwerk

WordPress zoals het bedoeld is

BASIS : 2.000,- tot 4.000,-

STANDAARD: 4.000,- tot 7.500,-

PLUS: vanaf 7.500,-

 

Vraag naar de verschillende pakketten!

Maatwerk website nodig?

Wij gaan je helpen! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Ik help je graag!
Julian Nooij
Maatwerk specialist
Beoordeling

9,3 via Google

Al meer dan 225 klanten gingen jou voor!

Stappenplan
1

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

2

Vervolgens zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen.

3

Mocht de offerte interessant zijn zullen we een samenwerking aangaan!