Onderhoud

De olie voor je website

Regelmatig technisch onderhoud aan je website helpt je om kosten te besparen en om je website up-to-date te houden. Tijdens het technisch onderhoud werken we je website bij naar de laatste versie van WordPress. Ook worden plugins geüpdatet. Je website is geslaagd voor de APK keuring :)!

Het updaten van jouw website vindt plaats op een geïsoleerde omgeving. Dit heeft als voordeel dat de bezoekers geen last hebben van de updates die uitgevoerd worden. Nadat de updates zijn uitgevoerd en eventuele aanpassingen doorgevoerd zijn, wordt jouw website uitvoerig getest. Doormiddel van deze test kunnen we concluderen of de verschillende onderdelen van jouw website nog goed met elkaar samenwerken.

Wanneer blijkt dat dit het geval is, zullen we de aanpassingen naar een aparte test omgeving doorzetten. Op deze omgeving kun je uitvoerig testen. Nadat ook jij akkoord bent met de updates die gedaan zijn, zullen we de aanpassingen doorzetten naar de live omgeving. Je website is weer helemaal up-to-date!

Onderhoud klanten

Wij onderhouden de websites van de volgende bedrijven:

Sander Zwanenburg

123sierbestrating.nl

Het team van Brick Zero denkt met je mee om een goed converterende webshop te bouwen. Waarbij snelheid en gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Ik zie e-commerce als een wedstrijd die je samen moet winnen. Elke dag weer.

Samen met Brick Zero gaat dit lukken. Ze pakken alles snel op en komen met oplossingen.

Gerda Noom

VENO Stalinrichting

"De website ontwerper die met je mee blijft denken! Aan verbetering, Snellere Website en de juiste opmaak."

Voordelen op een rijtje

WordPress ontwikkelt zich snel. Het updaten van je website is dan ook van essentieel belang. Er worden namelijk regelmatig updates uitgevoerd aan WordPress. Dit wordt gedaan om nieuwe mogelijkheden toe te voegen, maar ook om de veiligheid en snelheid van je website te bevorderen. Onderstaand enkele voordelen van het inzetten van onderhoud:

Geen fouten

Doordat wij je website op een bouwomgeving onderhouden, zullen fouten voorkomen worden. Pas wanneer de testfase ook door jou gecontroleerd en goedgekeud is zullen we de website naar de live omgeving doorzetten. Op deze manier voorkomen we fouten.

Veilig

Wanneer je website geregeld wordt onderhouden, zal de veiligheid ervan gewaarborgd kunnen worden. De laatste versies van de software is cruciaal om hackers buiten je website te laten.

Up to date

Meerdere updaterondes per jaar zorgt ervoor dat de code en software altijd op de laatste versie draait. Dit heeft een positieve invloed op de veiligheid, maar ook zeker op de snelheid van je website.

Zekerheid

Wanneer je een onderhoudspakket afneemt bij ons, ga je voor zekerheid. Je website zal nooit ver achterlopen op laatste versies.

WordPress onderhoud

We bieden de volgende opties aan:

XL

150,-

per maand

L

90,-

per maand

S

50,-

per maand

Aantal updaterondes

Per jaar

Aantal updaterondes

Per jaar

6

4

2

WordPress Core update

WordPress Core update

WordPress Plug-ins updates

WordPress Plug-ins updates

Website update

Zodat jou maatwerk website weer samenwerkt met de laatste versies

Website update

Zodat jou maatwerk website weer samenwerkt met de laatste versies

Aanpassingen n.a.v. update

Aanpassingen n.a.v. update

Aanvullende diensten

Naast de pakketten die we bieden is het ook mogelijk om een eenmalige update ronde te doen. We raden echter wel sterk aan om voor een pakket te kiezen. Je kunt een website update namelijk het beste vergelijken met een APK keuring voor een auto. Dit wordt niet voor niets jaarlijks ingepland.

Eenmalige update

WordPress + Plug-ins

400,-

Onderhoud nodig?

Wij gaan je helpen! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Ik help je graag!
Dave Goosens
Onderhoud specialist
Beoordeling

9,3 via Google

Al meer dan 185 klanten gingen jou voor!

Stappenplan
1

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

2

Vervolgens zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen.

3

Mocht de offerte interessant zijn zullen we een samenwerking aangaan!