Optimalisatie

Meer, meer, meer!

Een website is stap één, de optimalisatie komt daarna. Wij helpen jou graag om steeds stappen vooruit te zetten. Door de juiste keuzes te maken

We kijken bij optimalisatie naar de conversie van je website. Constant vragen we ons af: hoe kunnen we de conversie verhogen? Wij komen met ideeën om de conversie van jouw website te verhogen. Deze ideeën noemen wij hersenspinsels. Hierbij kijken we vooral naar de conversieflow en hoe we deze kunnen optimaliseren.

Performance heeft grote invloed op de conversie. Daarom kijken we constant technisch naar hoe we jou website sneller kunnen krijgen. Ook hier zullen we ideeën voor opperen. Per pakket garanderen we zelfs een bepaalde GTMetrix score. Hierin zijn we uniek. Hiermee geven we namelijk een garantie op een bepaalde performance-score bij normaal gebruik van je website!

Optimalisatie klanten

Wij hebben de websites voor de volgende klanten geoptimaliseerd:

Gerda Noom

VENO Stalinrichting

"De website ontwerper die met je mee blijft denken! Aan verbetering, Snellere Website en de juiste opmaak. Via Hersenspinsels laten ze ons steeds weer nieuwe mogelijkheden en verbeteringen zien. Top!"

Sander Huisman

Huisbrand Events

"Brick Zero is voor ons altijd bezig te onderzoeken op welke manier we de conversie kunnen verhogen. Mede hierdoor stijgt het aantal leads en converteren onze websites steeds beter!"

Voordelen op een rijtje

Wij geloven in het continu optimaliseren van jouw website. Hier is namelijk altijd verbetering te halen. De volgende voordelen zien wij:

Concurrerend in de zoekmachines

Door jouw website constant te optimaliseren zul je in de zoekmachines beter vindbaar zijn, maar ook zeker beter vindbaar blijven. Hoe sneller bijvoorbeeld de laadtijd van je homepage is hoe waarschijnlijker het is dat je hoger in de zoekresultaten verschijnt.

Constant bij met de laatste kennis

Als onderdeel van het optimalisatie traject versturen wij een aantal hersenspinsels, nuttige aanpassingen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met het toepassen van deze hersenspinsels zal je online verkoop vergroot worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van je checkout flow naar de laatste standaarden.

De opbrengst per bezoeker wordt verhoogd

Het doel van conversie optimalisatie is: meer omzet halen uit je websitebezoekers. Bij het succesvol inzetten van optimalisatie zul je een hoger conversiepercentage realiseren. Een button op de website kun je verleidelijker en opvallender maken door deze een andere vorm of kleur te geven. Dit zou kunnen zorgen voor een stijging in conversies; terwijl het aantal websitebezoekers niet gestegen is.

Professioneel en betrouwbaar

Je hebt het zelf vast eens ervaren. Je bekijkt een website waar alles goed en snel werkt en je weet precies waar je moet klikken. Een dergelijke website komt hierdoor professioneel over op de bezoeker wat automatisch leidt tot een hogere conversie. De kans is groot dat deze website constant geoptimaliseerd wordt.

WordPress optimalisatie

We bieden enkele pakketten aan waarmee je je website kunt optimaliseren.

XL

450,-

Per maand

L

250,-

per maand

S

75,-

per maand

Aantal meetings

Per jaar

Aantal meetings

Per jaar

6

4

2

Aantal hersenspinsels

per maand (minimaal)

Aantal hersenspinsels

per maand (minimaal)

6

4

2

Laadtijd homepage

In seconde

Laadtijd homepage

In seconde

< 1,5

< 2

< 2,5

Minimale GTMetrix score

Minimale GTMetrix score

95/95

90/90

85/85

Aantal rondes per jaar

Afbeeldingen optimaliseren

Aantal rondes per jaar

Afbeeldingen optimaliseren

6

4

2

Optimalisatie nodig?

Wij gaan je helpen! Vul de gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen!

Ik help je graag!
Jeroen Metselaar
Optimalisatie specialist
Beoordeling

9,2 via Google

Al meer dan 210 klanten gingen jou voor!

Stappenplan
1

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

2

Vervolgens zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen.

3

Mocht de offerte interessant zijn zullen we een samenwerking aangaan!