Professionele WordPress website laten maken

De oplossing voor meer online omzet

Bij Brick Zero ontwikkelen we maatwerk websites, altijd in WordPress. We werken niet met standaard oplossingen. Dit betekent dat de websites die we ontwikkelen maatwerk zijn. Door de kennis die we in de afgelopen 6 jaar opgedaan hebben ontwikkelen we efficient en volgens de laatste technische standaarden.

De basis voor een nieuw te ontwikkelen website ligt bij WordPress. WordPress is een Content Management System (CMS), oftewel, de omgeving waarin je de producten, teksten en plaatjes van jouw website beheert. Het is eenvoudig om zelf bijvoorbeeld producten of plaatjes toe te voegen.

Wij ontwikkelen altijd maatwerk websites. Dit heeft als voordeel dat we nooit in beperkingen hoeven te denken op het gebied van graphics en functionaliteiten. Alle functionaliteiten die je je kunt voorstellen, kunnen in een maatwerk website opgenomen worden. Dit betekent dat we elk project - hoe complex deze ook  is - uit kunnen voeren!

Professionele website projecten

Waar we trots op zijn

Dylan Nooij

Mede-eigenaar Blue Barn Jeans

...

James

Mede-Eigenaar Daily Vote Webdesign

...

Hoe zorgen wij ervoor dat je meer online omzet realiseert?

Wat is de reden dat je een WordPress website hebt? Het antwoord hierop is eigenlijk simpel. Je wilt graag meer online omzet realiseren. Meer aanvragen betekent namelijk - logischerwijs - meer omzet!

Professionele WordPress website

Haal meer uit jouw bedrijf met een professionele WordPress website

Conversieverhogende website

Technisch perfect

Volledig maatwerk

WordPress zoals het bedoeld is

Vanaf 3.000,-