Wij zijn Brick Zero

Over ons

Wij zijn Brick Zero gestart om jou te helpen om online succes te behalen. We transformeren merken, laten bedrijven groeien en vertellen merk- en productverhalen. Op een creatieve manier.

Behaal online succes

Onze filosofie

Elk bedrijf heeft een filosofie. Die van ons is simpel. Wij willen jou helpen om online succes te behalen. Wij bundelen onze krachten met jou en werken als één team. We verdiepen ons in jouw bedrijfscultuur, behoeften en ambities en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strategie, technologie en creativiteit. Samen stellen we doelen en werken we deze uit in het proces van ontwerp, ontwikkeling en vervolgens voortdurende optimalisatie.

Wat vinden we belangrijk?

Hier staan we voor

Één gezamenlijk doel

Online groei realiseren voor jou is wat we nastreven. Ons doel is het dan ook dat jij met behulp van je website de juiste klanten vindt!

Flexibel en snel

We werken snel en effectief. Problemen pakken we aan bij de basis. Dit betekent dat we nóóit voor de eenmalige makkelijkste oplossing gaan.

Afspraak is afspraak

Cliché? Wij vinden van niet. We houden van duidelijke afspraken en houden ons aan deze afspraken. Dit is noodzakelijk voor een succesvolle samenwerking. Vertrouwen is het begin van een goede relatie.

Successen vieren

Is successen vieren noodzakelijk? Dat is het zeker! Succes motiveert. Ook zorgt het vieren van successen voor het bevorderen van de samenwerking. Met als gevolg: meer productiviteit en daarom betere resultaten. En zo is de cirkel weer rond. Win-win situatie dus!

Hoe gaan we te werk?

Ieder bedrijf is anders. Voor elk bedrijf gaan we dan ook op zoek naar een passende oplossing. Dat is maatwerk en daarbij gaan we niet over één nacht ijs.

Gestructureerd

Wij missen nooit deadlines. Met behulp van een systeem dat we zelf ontwikkeld hebben, bepalen we dagelijks de taken die uitgevoerd moeten worden. We plannen elk project - en de daarbij behorende taken -  realistisch in.

Op de hoogte

Wij hebben we een pro-actieve houding en zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Dit noemen wij 'hersenspinsels'. Hierdoor zijn én blijven we op de hoogte van ontwikkelingen. We zullen geen kans missen om jouw groei te bevorderen.

Honger naar kennis

Iedere vrijdag sluiten we de week af met een interne kennissessie. Op deze manier zorgen we ervoor dat we de laatste kennis in huis hebben. Deze 'honger' is een voorwaarde om jou succes te laten behalen.

Persoonlijk

“It’s a digital world, but it is still a people’s world.” Ondanks dat we bij Brick Zero actief zijn in de digitale wereld, staat persoonlijk contact bij ons voorop.

Bevlogen

Wij zijn nuchter, praktisch en brengen ons product met bevlogenheid en passie. Kortom, wij zetten daadwerkelijk dát stapje extra om jou te helpen online succes te laten halen.

Niks is onmogelijk

De leukste en beste dingen gebeuren buiten je comfortzone. Zo staan wij er ook in. Doordat we dit doen, lossen we elk vraagstuk dat jij bij ons neerlegt op.

Ons team

We werken met een team van gepassioneerde designers, front-end developers, back-end developers, development managers, accountmanagers en projectmanagers.

Jeroen Metselaar
Accountmanager
Thijs Jenne
Accountmanager
Julian Nooij
Accountmanager
Erica Schefferlie
Officemanager
Dave Goosens
Development Manager
Marvin Koren
Development Manager
Marco de Haas
Digital Project Manager
Roxy Beck
Junior Digital Project Manager
Bonna van Ooijen
Digital marketing & project medewerker
Nick Meijer
Teamleider Design
Rowin Schmidt
Stagiair Webdesign
Esther Flietstra
Webdesigner
Ellen Bloemhof
Webdesigner
Bas Korthals
Back-End Developer
Jort Boon
Back-end Developer
Jolle Snaas
Back-end Developer
Benjamin van der Brugge
Stagiair Back-end Developer
Mees Klaver
Stagiair Back-end Developer
Aaron Jonk
Stagiair Back-end Developer
Robin Wist
Front-end Developer
Nino van der Vinden
Stagiair Front-end Developer
Pepijn de Koning
Stagiair Front-end Developer
Klanten

Wij zijn trots dat we de volgende bedrijven geholpen hebben:

Heb je een vraag?

Of wil je wat anders kwijt?