Back-end Developer

Wij zijn op zoek naar een Back-end Developer die op korte termijn ons team kan komen versterken.

Wat houdt de functie in?

Ben jij een developer die de volgende stap in zijn carrière wilt maken? Wijk jij niet uit voor precisiewerk in een open en informele omgeving? Lees dan snel verder en reageer.

 

Complexe uitdagingen word jij enthousiast van als ontwikkelaar. Je haalt er voldoening uit om dit op te lossen. Je bent in staat om met een scherpe blik naar je eigen werk te kijken, maar ook zeker niet terughoudend om een kritische noot te uiten naar bestaande code.

 

Heb je nog geen leidinggevende ervaring, maar lijkt het jou leuk door te groeien naar een leidinggevende functie? Wij willen jou die kans bieden. Weet dat hier ruimte voor is binnen deze functie.

 

Ons bedrijf is specialist in het ontwikkelen van maatwerk websites gebaseerd op WordPress. Bij ons staat de klant centraal. We verwachten van het team dat iedereen uit enthousiasme meedenkt over nieuwe ontwikkelingen en hoe deze van toepassing kunnen zijn voor onze klanten.

 

Wij hebben het ontwikkeltraject geoptimaliseerd met ons eigen blokken systeem die wij bovenop Wordpress bouwen. Middels dit systeem kunnen wij het reeds gemaakte ontwerp omzetten naar een responsive slice die wij vervolgens omzetten naar dynamische modules binnen WordPress.

Wat vragen wij van jou?
  • HBO/WO denkniveau.
  • Ruime ervaring met WordPress, PHP, JavaScript en systeembeheer.
  • Je kunt foutloos Nederlands en Engels schrijven.
  • Je bent oplossingsgericht.
  • Je bent een echte teamspeler en je deelt jouw kennis graag met de rest van je team.
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als web-ontwikkelaar.
Wat bieden wij jou?
Dit is wat jij van ons kan verwachten

Naast een werkplek in een gezellig, jong en enthousiast team bieden wij jou een mooi salaris dat past bij de functie en jouw werkervaring. Daarnaast vinden wij ontwikkeling belangrijk, zowel voor jezelf als voor Brick Zero. Sinds 2014 is Brick Zero gegroeid van een klein team van 3 in een garagebox naar een gezellig team van 12 personen op de Dorpsstraat in Castricum. Het kantoor is op loopafstand van station Castricum, mocht je met de auto naar het werk toe reizen ga je filetechnisch vaak de goede kant op richting Castricum.

Hoe ziet de procedure eruit nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen?
1. Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek krijg jij de mogelijkheid om meer te weten te komen over de functie, het team en het bedrijf. Wij krijgen de mogelijk om jou te leren kennen en meer te weten te komen over jouw ambitie, persoonlijkheid en (technische) ervaring.

2. Bespreken van een technische case

Wanneer het eerste gesprek vanuit beide partijen als positief ervaren is gaan we tijdens dit gesprek dieper in op de technische kennis die jij in huis hebt. Zo kan jij ervaren hoe wij werken en kunnen wij een beeld vormen of jouw technische kennis aansluit op wat wij zoeken.

3. Afrondend gesprek

Tijdens dit gesprek kijken we terug op de voorgaande gesprekken en gaan we kijken of wensen overeenkomen. Mocht dit het geval zijn, dan volgt er een aanbieding.

Ons team
Thijs Jenne
Accountmanager
Marco de Haas
Digital Project Manager
Roxy Beck
Junior Digital Project Manager
Bas Korthals
Back-End Developer
Benjamin van der Brugge
Stagiair Back-end Developer
Marvin Koren
Development Manager
Damien Hensen
Stagiair Front-end
Isabel Admiraal
Stagiaire Front-end
Esther Flietstra
Stagiaire Design
Erica Schefferlie
Officemanager
Nick Meijer
Designer
Robin Wist
Front-end Developer
Jort Boon
Back-end Developer
Jolle Snaas
Back-end Developer
Dave Goosens
Development Manager
Julian Nooij
Accountmanager
Jeroen Metselaar
Accountmanager
Hoe nu verder?

Hebben wij je interesse gewekt, ben je op korte termijn beschikbaar en denk je dat jij de nieuwe collega bent waar wij op zoek naar zijn? Neem dan snel contact met ons op! Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.